Останній навчальний день!!! Всі труднощі, підготовки, повторення, підсумкові роботи, викиди з інтернету, відключення світла, поломки мікрофонів, надзвичайні старання та "лисичкини хитрощі"- все позаду. Сьогодні лише почуття Довгого шляху, пройденого спільно, Морt отриманого досвіду і  співпраці, Надзвичайної вдячності  один одному. 

Пригадували і рутину, і неординарності цього навчального року. Тут були і інтегровані уроки ПРО Трикутники у спорті, ПРО Симетрію в музиці. Згадували і ПРО 5-класників, що проводили уроки у 9-ів, ПРО 9-класників, що навчали 5-класників, ПРО купу пройдених конкурсів: МІКСІКЕ, КАРІБУ, КЕНГУРУ, НА УРОК, МАТЕМАТИЧНА КАРУСЕЛЬ. ПРО ДЕНЬ народження , ПРО день народження числа Пі, ПРО пошуки Невідомого острова. А ще про Хвилю: Фестиваль Капелюхів, Проект Вежі.
ПРО СКРАМ, Путівники, Командну роботу. Формування навиків планування та  самонавчання, Уроки з Комп'ютерами, Уроки з Гаджетами; Міні проекти по Створенню Шкал, по  обчисленню вартості 1 порції улюбленої страви,  Проекти Симетрія та Статистика, Уроки з канадійськими унями. Всього і не згадаєш!


Спогади ожили, коли переглянули слайд-шоу! Ось тут якраз місце особистій розмові між учнем та вчителем. Ця розмова пройшла у форматі листування. Кожен із моїх учнів отримав  особистий лист. І кожен, тепер уже переповнений емоціями, мав змогу написати лист у відповідь  учителю. Теплі, хочу вірити, що щирі листи... 
Приємно, чуттєво, дружньо.... Тепер можна і йти на Фінальний захід - Етно ФЕСТ. Це Фест радості, вдячності та прощання у цьому навчальному році зі школою.













...................................................................................















Коментарі